Gregor Jurišić po četvrti put na Dekanovoj listi Ekonomskog fakulteta u Sarajevu

Visočanin Gregor Jurišić po četvrti put je na Dekanovoj listi EFSA, s postignutim prosjekom ocjena 9,67 u akademskoj 2017./2018. godini. U petak 12.10.2018.godine Ekonomski fakultet u Sarajevu obilježio je 66. godina postojanja i Dan fakulteta.

Tim povodom upriličena je svečana večera i prigodni program u hotelu “Europa” u Sarajevu, u sklopu kojeg su Gregoru i ostalim studentima Dekanove liste dodijeljena priznanja. Gregoru je dodijeljeno priznanje kao najboljem studentu prve godine master studija.

Podsjećamo, Gregor Jurišić je prošle 2017. godine, završio dodiplomski studij smjer “Makrofinancijski menadžment” na EFSA i na promociji diplomanata proglašen je studentom generacije EFSA i jedini je dobitnik “Zlatne značke” Univerziteta u Sarajevu s ovog fakulteta u 2017. godini

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.