Lokalne TemeSaopćenjaGO SDP Visoko: Posljednji pozdrav drugu Ismetu Karasalihoviću!

GO SDP Visoko: Posljednji pozdrav drugu Ismetu Karasalihoviću!

U 75. godini života nas je napustio Ismet Karasalihović. Bio je dugogodišnji društveno-angažovani radnik kroz razne vidove društvenog i sportskog djelovanja. Srednju tehničku školu završio je u Sarajevu.

Radio je u KTK Visoko, a potom je dugo godina bio i predsjednik Općinskog vijeća sindikata. Bio je delegat u Republičkoj skupštini Socijalističke republike BiH.

Dobitnik je Sedmoaprilskog priznanja grada Visokog za društveno-politički rad i angažman kao omladinac. Jedan je od najmlađih dobitnika ove nagrade.

Bio je dugogodišnji član Socijaldemokratske partije BiH. Vodio je ženski rukometni klub u Visokom. Također, bio je istaknuti član i vođa Odreda izviđača u Visokom.

Zadnjih godina je bio angažovan kao predsjednik u Forumu građana Visokog.

 

Visoko.co.ba/GO SDP Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE