Lokalne TemePolitikaFOTO / U prepunoj sali KC Altindag održan Centralni predizborni skup GO...

FOTO / U prepunoj sali KC Altindag održan Centralni predizborni skup GO NES-a Visoko

Premalena je večeras bila Velika sala Kulturnog centra Altindag u Visokom da primi sve članove, simpatizere i sve ostale građane koji su došli na Centralni predizborni skup Gradske organizacije Narodnog evropskog saveza Visoko.

U prelijepom ambijentu Altindaga i još ljepšoj atmosferi kao domaćin skupa obratio se Predsjednik Gradskog odbora NES-a i akuelni ministar MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Dario Pekić, a zatim i ostali visočki kandidati, koje ova Gradska organizacija ima za sve nivoe vlasti, što su prisutni propratili ovacijama i aplauzom.

Skupu su se obratili i nosioci listi za Parlamentarnu skupštinu BiH, Parlament Federacije i Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona.

Prisutnima se obratio i doc.dr. Ramo Isak, Predsjednik regonalnog odbora NES-a, koji je svojim nadahnutim i iskrenim govorom predstavio rezultate dosadašnjih aktivnosti Vlade ZDK, i svoje djelovanje kroz Dom naroda Parlamenta Federacije BiH.

Posebne emocije prisutnih izazvao je predsjednik Narodnog evropskog saveza Bosne i Hercegovine, Nermin Ogrešević koji je održao vrlo kvalitetan politički govor o aktuelnim temama vezanim za sve sfere društvenog života.

Ovaj skup u Visokom bio je još jedna potvrda da NES igra veliku ulogu na političkoj sceni Visokog i da je budućnost i prosperitet sigurno moguća uz kandidate ove stranke, koji očekuju veliku pobjedu!

 

Press služba GO NES Visoko / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE