NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Svečan...

(FOTO) Svečano obilježen Dan škole u Velikom Čajnu

Današnje svečano obilježavanje Dana škole OŠ “Musa Ćazim Ćatić” započelo je obilaskom područne škole u Podvincima i pregledom urađenih radova na samoj školi i pripadajućem igralištu u dvorištu škole. Nakon toga učenici škole su održali prigodnu priredbu, uručene su zahvalnice i pokloni te je upriličeno svečano otvorenje druge po redu u našem gradu “Biblioteke igračaka” namijenjene predškolcima i prvačićima, a čiji je realizator Centar za podršku Roma “Romalen” iz Kaknja.

“Želim iskoristiti priliku da se zahvalim predstavnicima Udruženja koji rade ovako lijepe stvari za našu djecu i što su uzeli i Visoko za mjesto svog interesovanja i za otvaranje još jedne Biblioteke igračaka, što je s jedne strane značajno iz razloga što su nam prijatelji, a s druge strane što će naša djeca od toga imati koristi. Zahvaljujem se u ime Gradske uprave, a i hvala svima koji na bilo koji način doprinose da unaprijedimo i obrazovanje i infrastrukturu u obrazovanju. Sretan Dan škole i nadam se da ćemo sljedeći aBda dočekati u još boljim uslovima s obzirom na postojeću epidemiološku situaciju i nadam se da ćemo nastaviti praviti pozitivne priče, a one su ustvari plod našeg rada”, rekao je gradonačelnik Visokog Mirza Ganić.

Visoko.co.ba/Gradska uprava Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.