NaslovnicaLokalne TemeFOTO / Admir ...

FOTO / Admir Babić (SDP): Dobio sam garancije od nadležnih inspektora da će divlja deponija kod gradskog rezervoara uskoro biti sanirana

“Poštovani sugrađani, danas (srijeda, 20.04.2022. godine) nakon što sam ukazao na postojanje divlje deponije blizu glavnog gradskog rezervoara iz kojeg voda dolazi do slavina u gotovo u sve domove stanovnika ovoga grada, na poziv Odsjeka za inspekcijske poslove Grada Visoko ponovo sam sa nadležnim inspektorima obišao ovo mjesto u MZ Stari Grad.

Nadležni inspektori koji su zaduženi za ovu problematiku u Gradskoj upravi sačinili su službeni zapisnik, a kako sam se i sam uvjerio na licu mjesta, također su dali i garancije kako meni kao gradskom vijećniku, tako i mještanima da će JKP Visoko uz pomoć Gradske uprave u što kraćem vremenskom okviru početi rješavati ovaj ekološki problem koji potencijalno zdravstveno ugrožava mnogobrojne stanovnike Visokog.

Također, prema današnjim obećanjima inspektora iz Gradske uprave Visoko, uskoro će se raditi i na projektu trajnog rješenja ovog problema koji je prisutan godinama unazad.

Na kraju želim svima vama, poštovani moji sugrađani, na ovaj način poručiti da sam uvijek spreman biti vama na usluzi da u okvirima svojih mogućnosti pomognem u rješavanju problema koji su prepreka normalnom životu u Visokom.

Želim da dodam, da ću i u budućnosti kroz svoj rad u Gradskom vijeću raditi na rješavanju svakog problema na koje mi bude ukazano od strane stanovnika Visokog, te da ću se i na poziv predstavnika Gradske uprave koji su nadležni za rješavanje tih problema lično odazvati, a sve za boljitak i prosperitet našeg Visokog”, napisao je na svojoj službenoj Facebook stranici Admir Babić.

Poštovani sugrađani, danas (srijeda, 20.04.2022. godine) nakon što sam ukazao na postojanje divlje deponije blizu…

Posted by Admir Babić on Wednesday, April 20, 2022

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.