NaslovnicaLokalne TemeFondacija Muh...

Fondacija Muharem Berbić organizuje novu radionicu u Razvojnom centru Visoko

Član ste sportskog kolektiva, udruženja, organizacije od značaja, javne ustanove ili javnog preduzeća? Ukoliko želite poboljšati svoje poslovanje, ova radionica je baš za Vas.

UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOM!!!

Tokom ove edukacije svi polaznici će upoznati kako da definišu ciljeve, rezulate i aktivnosti, kako da urade projekat, ali i na koji način da kreiraju budžet koji će biti realan. Na taj način ćete biti u mogućnosti prezentovati svoje ideje donatorima i dobiti sredstva za projekte. Radionica se sastoji od četiri susreta tokom svakog utorka u mjesecu februaru u večernjim satima, dok je voditelj radionice osoba sa iskustvom od petnaest godina u ovoj oblasti.

Kotizacija za učešće iznosi 70KM, a grupu će sačinjavati maksimalno deset osoba. Prijavite se putem našeg broja telefona +38762004333 najkasnije do 30.01.2022. godine.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.