Lokalne TemeDruženje na Šolti: Dario Pekić i Senad Hadžifejzović o laganim temama i...

Druženje na Šolti: Dario Pekić i Senad Hadžifejzović o laganim temama i Visokom

Poznati bosanskohercegovački novinar i vlasnik Face TV Senad Hadžifejzović ovog ljeta sa porodicom boravio je na otoku Šolta u Hrvatskoj gdje je bio i čest gost Konobe “Tamaris” čiji je vlasnik donedavni ministar MUP-a ZDK i aktuelni predsjednik GO “Snaga Naroda” Visoko.

– Drago mi je da sam imao priliku ugostiti novinara kojeg jako cijenim i čije emisije redovno pratim. Koliko sam primjetio Senadu se svidjela Šolta posebno iz razloga što ovdje ima nas bosanaca koji se bavimo turizmom. Nismo se zamarali teškim temama i politikom izuzev dijela u kojem smo malo pričali o Visokom – rekao je za naš portal Dario Pekić.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE