ZDKDirektor Isak održao sastanak sa vlasnicima Poliklinike “PRIMA”: Vrijedna donacija za KPZ...

Direktor Isak održao sastanak sa vlasnicima Poliklinike “PRIMA”: Vrijedna donacija za KPZ ZT Zenica

Direktor Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa u Zenici Rusmir Isak sa saradnicima održao je danas sastanak sa Ljiljom i Taksimom Šestićem, vlasnicima Poliklinike “PRIMA” koja nakon 22 godine prestaje s radom.

Naime, Poliklinika “PRIMA” od 2002. godine pod zakupom je u poslovnom prostoru KPZ ZT Zenica, a prema riječima Ljilje i Taksima Šestić, odlučili su da u znak zahvalnosti za dugogodišnju korektnu saradnju poklone inventar i medicinsku opremu Zavodu koji ima opravdane potrebe za to.

-Završili smo s našom djelatnošću, odlazimo u zasluženu penziju. S obzirom na to da smo imali korektnu saradnju, odlučili smo vam staviti na raspolaganje svu iskoristivu medicinsku opremu i inventar poliklinike. Na raspolaganju su vam radni stolovi, medicinski kreveti, namjenski namještaj, laboratorijski materijal, kreveti za pregled, stalci za lijekove i infuzije, lijekovi, računari… – kazala je Šestić.

Direktor Isak zahvalio se vlasnicima Poliklinike “PRIMA” na korektnoj saradnji, ali i što su godinama pružali vrhunsku pedijatrijsku uslugu najmlađim građanima Zenice.

-Zahvaljujemo vam se što i ovim gestom poklanjanja medicinske i druge opreme dokazujete da ste bili i ostali, ali i da tako odlazite u zasluženu penziju, društveno odgovorna poliklinika. Želim vjerovati da će nakon vas u prostoru koji je vlasništvo KPZ ZT Zenica doći do otvaranja nove, moderne, poliklinike koja će biti na raspolaganju građanima. Svakako, još jednom vam se zahvaljujemo na vrijednoj donaciji medicinske i nemedicinske opreme koja će zasigurno biti od koristi za Zavod – rekao je direktor Isak.

Nakon sastanka, direktor Isak sa saradnicima upriličio je obilazak prostora i donacije koja će biti uručena KPZ ZT Zenica.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE