NaslovnicaLokalne TemeAdnan Delić p...

Adnan Delić podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika UO RK Bosna

Adnan Delić podnio je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika UO RK Bosna. U svojoj ostavci koju je napismeno dostavio predsjedniku Skupštine RK Bosna Almedinu Babiću napisao je:

“Predsjedniku Skupštine RK Bosna Visoko

Gosp. Almedinu Babiću

Poštovani predsjedniče,

u skladu sa članom 42. Statuta RK Bosna – Centrotrans iz Visokog obavještavam vas da podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika UO RK Bosna Centrotrans iz Visokog.

S tim u vezi, a u cilju nastavka normalnog funkcionisanja kluba te pripreme za predstojeću polusezonu potrebno je što prije imenovati novog predsjednika UO.

Što se tiče mog budućeg angažmana u UO kluba i samom klubu stojim na raspolaganju i vrlo rado ću pomoći kako klubu, tako i novom predsjedniku UO na ostvarivanju zadatih ciljeva.

U prilogu vam dostavljam izvještaj o radu, te finansijske izvještaje za 2012., 2018. i 2019. godinu.

Visoko, 30.12.2020. godine

Adnan Delić”

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.