Lokalni izboriAmra Babić i Nezavisna lista za općinu Visoko održali predizborni skup na...

Amra Babić i Nezavisna lista za općinu Visoko održali predizborni skup na Zbilju

Nezavisna kandidatkinja za načelnicu Općine Visoko Amra Babić i Nezavisna lista za općinu Visoko sinoć su održali predizborni skup na Zbilju.

Pred 100 mještana ovog naselja aktualna načelnica i kandidati Nezavisne liste razgovarali su u budućim projektima, te su predstavljeni planovi za budućnost.

Na početku svi kandidati Nezavisne liste su se predstavili i obratili prisutnim građanima.

Nakon predstavljanja svih kandidata Nezavisne liste, prisutnima se obratila Amra Babić te istakla važnost jačanja institucija, Općine Visoko i mjesnih zajednica. Istakla je potrebu zbližavanja i zajedničkog rada u isteresu svih građana naše općine, te da je dosta podjela i da nas one vode u lošem pravcu.

Došlo je vrijeme da zajednički snažno krenemo naprijed, da ambijent u našoj lokalnoj zajednici bude što bolji.

Amra Babić je pozvala građane da prepoznaju rad, trud, poštenje, pravičnost i borbu za zajednčke interese svih nas, da građani svoj obraz, poštenje i glas ne prodaju za kusur.

Zajedno ćemo završiti započeto…


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE