Lokalne TemeGradska uprava Visoko: Sretan 1. maj - Međunarodni praznik rada

Gradska uprava Visoko: Sretan 1. maj – Međunarodni praznik rada

Svim sugrađanima i sugrađankama Grada Visokog čestitamo Prvi maj – Međunarodni praznik rada koji simbolizira borbu za radnička prava i radničku solidarnost. U ime Gradske uprave i Gradskog vijeća Grada Visoko izražavamo želju da zajedničkim snagama gradimo kvalitetno društvo sa jednakim prilikama za sve stanovnike. Imamo obavezu da budućim generacijama obezbijedimo okruženje koje će poticati rast i razvoj, i gdje će se akcenat staviti na obrazovanje, kulturu, preduzetništvo i turizam.

Visoko je oduvijek bio grad dobrih i vrijednih ljudi, stoga potrudimo se da bude još bolji i poznatiji po pozitivnim pričama, jer samo predan rad može donijeti dugoročno pozitivne rezultate.

Sretan Prvi maj – Međunarodni praznik rada!

Predsjedavajući Gradskog vijeća
Nikola Pekić

Gradonačelnik
Mirza Ganić


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE