Lokalne TemePolitikaPredsjednik SBiH Semir Efendić u radnoj posjeti Visokom

Predsjednik SBiH Semir Efendić u radnoj posjeti Visokom

GO SBiH Visoko, na čelu sa predsjednikom Eldinom Ganićem, jučer je ugostila Semira Efendića, predsjednika stranke i aktuelnog načelnika sarajevske Općine Novi Grad.

Kako je istakao Ganić, ova posjeta daje jaku podršku i vjetar u leđa visočkoj ekipi da nastavi sa dobrim radom i pozitivnom pričom koju je započela prije dvije godine.

„Na sastanku smo informirali predsjednika Efendića o našim najnovijim aktivnostima, formiranju Asocijacije Mladih te Asocijacije Žena GO SBiH Visoko, pomoći sportskim klubovima našeg grada, te o edukativnim sadržajim koje GO pruža visočkoj omladini, prije svega kursu programiranja,“ rekao je Ganić.

Predsjednik Efendić je obećao punu podršku radu naše mlade Gradske Organizacije, a mi ćemo se potruditi da to povjerenje opravdamo svojim trudom i zalaganjem za naše bolje Visoko, stoji u zvaničnom saopćenju GO SBiH Visoko.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE