SportDržavni TimKvalitet je na našoj strani, pokazat ćemo to na terenu

Kvalitet je na našoj strani, pokazat ćemo to na terenu

Pripreme „A“ reprezentativki Bosne i Hercegovine za utakmicu sa Azerbejdžanom u toku su u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Selektorka Samira Hurem i njeni saradnici su zadovoljni radom igračica koje su na ovo okupljanje došle u dobroj formi. Ono što naročito raduje stručni štab naše reprezentacije je to da nema povrijeđenih igračica, te da pripreme protiču u kompletnom sastavu.

Trener golmanica Esad Ibrahimović je optimističan pred utakmicu koja će biti odigrana 6. septembra u Bakuu:

„Sve djevojke su spremne i jedva čekaju utakmicu koja nam može donijeti plasman u baraž. Način na koji rade i njihovo raspoloženje nam daju dosta optimizma pred utakmicu sa Azerbejdžanom i ne sumnjam da ćemo ostvariti naš cilj. Smatram da smo kvalitetnija ekipa od našeg narednog protivnika i da ćemo to pokazati na terenu. Igračice su u dobroj formi, nadamo se da neće biti povreda i da ćemo kompletni dočekati ovu utakmicu.“

Kapitenka Milena Nikolić je izjavila:

„Imamo dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo za Azerbejdžan. Sve smo na okupu, u dobroj smo formi i u odličnom raspoloženju se pripremamo za utakmicu. Prvi meč sa njima je bio jako težak. Oni su nezgodna ekipa i sigurno nas ne očekuje lak posao u Bakuu. Međutim, mi smo kvalitetniji i daćemo sve od sebe da pobijedimo i plasiramo se u baraž.“

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE