BiHNakon Tuđmana tuđmanovci

Nakon Tuđmana tuđmanovci

Crtači etničke mape BiH. Najveći dar koji je Franjo Tuđman ostavio HDZ-ovcima, a i onima koji tu ideju slijede. Sa salvetom počeli, do papira dogurali. Od Karađorđeva, Graca, Gruda, Mostara, Zagreba do Brisela crta se etnička podjela i sudbina BiH. Tuđman počeo, tuđmanovci nastavljaju. Šta žele, otkrile karte – Milanović bi samoupravu, a Plenković crta etničku kartu ako ne bude udovoljeno Čovićevoj  ambiciji. Arogantnom politikom, blokadama, ucjenama, prijetnjama, potpomognut  agresivnom politikom Zagreba, Čović bi i TREĆI i Izborni i VETO i novac i moć, samo NE IZBORE. Ako Čović neće da odblokira sredstva, IMA KO HOĆE.

Ovo je prilog iz magazina Mreža. Sva izdanja ove emisije pogledajte OVDJE.

Visoko.co.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE