ZDKSportIzvučeni parovi prvog futsal Kupa zeničkih mahala, avlija, kvartova i sokaka

Izvučeni parovi prvog futsal Kupa zeničkih mahala, avlija, kvartova i sokaka

Danas, 28.12.2019. U Press prostoru gradske arene “Husejin Smajlović” u Zenici, upriličeno je izvlačenje parova prvog futsal turnira “Futsal Kup Zeničkih Mahala, Avlija, Kvartova i Sokaka” u organizaciji MNK Calp iz Zenice.

Uz poprilično interesovanje, ekipe su ulazile u kostur od 32 mjesta, pa će u pravom turnir formatu kroz knock-out sistem od prve utakmice garantovati uzbudljive susrete i bez prilike za popravni.

Izvučeni su sljedeći parovi:
Kostur A:
1. Stara Čaršija – Crkvice
2. Blatuša – MIX
3. Banlozi – MNK Sloga
4. Lokvine – N. Vranduk
5. Caffe Bar Gotiva – Mladost
6. Šerići – Fakultetlije
7. Inter-Com – Arnauti
8. Starina – Seoci

Kostur B:
9. Lavovi Begov Han – 300
10. Trgovišće – Vranduk Junior
11. Gornja Zenica – AEPTM
12. Bistua Nuova – Pridražići
13. Bulevar Tri – AES Prom
14. Eko M – Ahbabi
15. Topčić Polje – Sejmen Caf⁴fe Bulevar
16. Potok – Juniori Organizacija

Turnir starta prvi vikend naredne godine, to jest u subotu 04.01.2020. a nastavlja se i u nedjelju 05.01.2020. godine. Najbolji futsal uslovi u gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici garantuju odličan futsal. Pratite najnovije informacije na službenoj Facebook stranici MNK Calp (/mnkcalp) i pridružite nam se nakon novogodišnjih praznika u istinskom prazniku futsala.

 

Visoko.co.ba/MNK Calp


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE