Lokalne Teme(VIDEO) Mlade nade NK "Bosna" na turniru u Berlinu 2006. godine

(VIDEO) Mlade nade NK “Bosna” na turniru u Berlinu 2006. godine

Dugi niz godina mlade selekcije NK “Bosna” su učestvovale na tradicionalnom turniru u Berlinu, a koji se organizovao svake godine u vrijeme katoličkog Uskrsa. Visočki tim je imao i značajne uspjehe na ovom turniru te se uvijek trudio da na pravi način predstavi sebe i svoj grad, ali i državu, jer je nerijetko Bosna bila jedini predstavnik BiH na ovom velikom međunarodnom turniru.

U nastavku vam nudimo video, tačnije photo intermezzo, sačinjen od fotografija napravljenih u aprilu 2006. godine, a boje tadašnje mlade ekipe činili su i budući uspješni prvotimci NK “Bosna”, kao što su Džafić, Hodžić, Čabaravdić, Husić, Pušćul i drugi…

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE