SportNogometTošk bolji od Igmana u posljednjem meču 10.kola Prve lige Federacije

Tošk bolji od Igmana u posljednjem meču 10.kola Prve lige Federacije

U posljednjoj utakmici 10 kola Prve nogometne lige Federacije je Tošk na svom terenu savladao Igman iz Konjica sa 1:0, a strijelac jedinog gola na meču je bio Hasić u 57.minuti. Preostalih sedam utakmica je odigrano u subotu u postignuti su ovi rezultati: Velež – Novi Travnik 5:0, Bosna – Zvijezda 1:0, Čapljina – Olimpic 1:3, Slaven – Vitez 1:0, Bratstvo – Metalleghe 5:3, Rudar – Orašje 3:1 i Jedinstvo – Goržade 2:1. Na tabeli je prvi Velež sa 24 boda, Zvijezda je i pored poraza ostala druga sa 20, Olimpic i Tošk imaju po 19, a Orašje i Jedinstvo po 18 bodova. U zoni ispadanja su Metalleghe sa sedam, Bosna sa šest i posljednji Novi Travnik sa četiri boda.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE