PreporukaMadonin govor u čast Arete Frenklin razbjesnio svijet

Madonin govor u čast Arete Frenklin razbjesnio svijet

Ovakav njen pristup je, očekivano, razbjesnio ljude širom svijeta, što je pokrenulo burne komentare na društvenim mrežama. Pričajući isključivo o svojoj karijeri i anegdotama iz svog života, Madona je pomenula preminulu koleginicu tek jednom, i to pričom o audiciji na kojoj je pjevala upravo Aretinu pjesmu.

Rekla je:

“Areta Luiz Frenklin je promijenila kurs mog života. Napustila sam Detroit sa 18 godina i 35 dolara u svom džepu. Moj san je tada bio da postanem profesionalna plesačica. Tada sam odlučila da nastupim na jednoj audiciji sa Aretinom pesmom – i prošla”, rekla je kraljica popa.

Bio je to jedan od rijetkih trenutaka kada je publika aplaudirala na pomen preminule pjevačice.

Inače, ovo nije bio prvi put da je Madona upropastila nečiji pomen.

Isto se desilo kad je govorila u čast Prinsa 2016. godine, kao i Majkla Džeksona 2009. godine.

6yka.com/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE