SportDržavni TimBaždarević objavio spisak igrača za Gibraltar i Albaniju

Baždarević objavio spisak igrača za Gibraltar i Albaniju

Selektor A reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević objavio je danas spisak igrača za kvalifikacijsku utakmicu protiv Gibraltara i prijateljsku protiv Albanije. Baždarević je odlučio za ove duele pozvati sljedeće igrače:

Golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić.

Odbrana: Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Dario Đumić, Sead Kolašinac, Daniel Pavlović.

Sredina: Miralem Pjanić, Mario Vrančić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Amer Gojak, Edin Višća, Avdija Vršajević, Danijel Miličević, Rade Krunić.

Napad: Riad Bajić, Vedad Ibišević, Armin Hodžić, Kenan Kodro, Milan Đurić.

Pozivu se nadaju i Tomislav Tomić, Haris Duljević, Miroslav Stevanović i Samir Memišević, koji su tu ukoliko bude potrebe i ako se neko povrijedi. Utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo naša selekcija igra 25. marta u Zenici dok je prijateljski susret zakazan tri dana kasnije u Elbasanu.

(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE