BiHPromoVoda Oaza ohrabruje žene u borbi protiv raka dojke

Voda Oaza ohrabruje žene u borbi protiv raka dojke

Voda Oaza ovogodišnji je zlatni sponzor kampanje “Race for the Cure” i biće zadužena za hidrataciju i podršku na ovogodišnjem događaju koji će se održati 1. oktobra 2023. godine. Iz ove kompanije navode da, u periodu od 1. oktobra do 31. decembra 2023. godine, svaki potrošač koji kupi izvorsku vodu Oaza od 0,33l će doprinijeti ovoj humanitarnoj akciji. Za svaku kupljenu bocu, odvaja se 3 pf koje će biti donirane udruženju Think Pink. Ovom akcijom Oaza podiže svoju posvećenost na viši nivo postajući pokretač promjene i osnaživanja žena koje se bore protiv raka dojke.

Ova inicijativa ima za cilj da pruži podršku ženama oboljelim od raka dojke, podigne svijest o važnosti prevencije i ranog otkrivanja ove bolesti, kao i da obezbijedi sredstva za istraživanje i podršku pacijentima.

„ Kao brend koji simbolizuje čistoću, zdravlje i vitalnost, Voda Oaza prepoznaje važnost podrške ženama u njihovoj borbi protiv raka dojke. Ponosni smo što smo na čelu ove pokretačke snage, koristeći naš brend za stvaranje pozitivnih promjena i inspirisanje drugih da učine isto. Pozivamo sve naše potrošače da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji kupovinom vode Oaza od 0,33l u periodu od 1. oktobra do 31. decembra 2023. godine. Zajedno, možemo napraviti stvarnu razliku u životima žena koje su pogođene ovom bolešću“ – istakla je Senida Medić, brend menadžer Oaze.

Iz ove kompanije navode kako svaka žena zaslužuje priliku da bude podržana i osnažena. Također, pozivaju vjerne kupce da im se pridruže na ovom humanom putovanju dok trče prema budućnosti u kojoj rak dojke više neće predstavljati prijetnju životima žena.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE