Lokalne TemePromo(FOTO) Vaša omiljena trgovina "Oaza" otvorila još jednu poslovnicu u Visokom!

(FOTO) Vaša omiljena trgovina “Oaza” otvorila još jednu poslovnicu u Visokom!

Svi stanovnici Visokog, ali i turisti koji dođu u grad, znaju da ako im treba lijep poklon, suvenir ili jednostavno nešto za njih, da je trgovina “Oaza” najbolje mjesto za to. Trgovina koja već 18 godina uspješno posluje u ulici Čaršijska u Visokom, odlučila je da se dodatno približi svojim vjernim kupcima te će od danas svi zainteresovani moći posjetiti i novu poslovnicu ove trgovine, koja se nalazi na adresi Donje Rosulje (preko puta Shopping centra Vema).

“Oaza” u svojoj bogatoj ponudi nudi tradicionalno bakreno posuđe, mozaik lampe,
kućnu dekoraciju, kožnu galanteriju, marame, veliki izbor nakita i poludrago kamenje. No to nije sve, zato obavezno posjetite novu poslovnicu Oaze u ulici Donje Rosulje, kao i trgovinu koja se nalazi u ulici Čaršijska u Visokom.

Visoko.co.ba/Promo


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE