Visočanin Anel Hurem panelista na Konferenciji o upravljanju kvalitetom “Targer Q-Con 2022”

Na Ilidži je u četvrtak održan Targer Q-Con 2022 – Konferencija o upravljanju kvalitetom, gdje se govorilo i o temi “Budućnost standardizacije – Kako da ISO 9001 i slični standardi zaista i žive u kompanijama?”. Panelisti i izlagači su bili akademski stručnjaci i stručnjaci iz realnog sektora koji se u svakodnevom radu bave ovim pitanjima, a jedan od panelista na konferenciji bio i Visočanin Anel Hurem, ekspert iz ove oblasti.

“Zaista je bila velika čast i zadovoljstvo biti jedan od panelista na Targer Q-con 2022 – Konferenciji o upravljanju kvalitetom, a posebno sa velikim imenima iz svijeta kvaliteta dijeliti podijum. Ovo je prva konferencija u BiH na temu Totalnog upravljanja kvalitetom na kojoj su se okupili vrhunski stručnjaci iz ove oblasti, od kojih se zaista moglo dosta naučiti. Na konferenciji se moglo čuti koji su to trendovi i pravci u kontroli kvaliteta, zašto se kvalitetom trebaju baviti svi uposleni i ko je najodgovorniji, te da li je digitalizacija u kontroli kvaliteta budućnost i na kojem nivou se nalaze firme u BiH”, rekao je Anel Hurem, vlasnik i direktor firme SQS, sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim standardima kao konsultant, lead auditor i lead tutor.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.