Lokalne Teme(VIDEO) Produžen ugovor o saradnji RK “Bosna Visoko Ekoenergija” i JP “Visoko...

(VIDEO) Produžen ugovor o saradnji RK “Bosna Visoko Ekoenergija” i JP “Visoko Ekoenergija”

Danas je u press sali KSC “Mladost” u Visokom upriličeno potpisivanje novog ugovora o saradnji između RK “Bosna Visoko Ekoenergija” i Javnog preduzeća “Visoko Ekoenergija”. Uime kluba ugovor je potpisao predsjednik Upravnog odbora Emir Bešlagić, dok je sa druge strane svoj potpis na ugovor stavio Amer Hindija, direktor JP “Visoko Ekoenergija”.

Na taj način ovo preduzeće će i u narednih godinu dana biti generalni sponzor visočkog kluba, koji će tako i dalje u svom imenu nositi i ime “Visoko Ekoenergija”, a ono što je bitno naglasiti jeste da će se određeni dio finansija od sponzorskog ugovora usmjeriti i na omladinske selekcije visočkog kluba.

U nastavku pogledajte prilog napravljen prilikom potpisivanja ugovora.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE