Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) Održan "Family day vol. 2" u Visokom

(VIDEO) Održan “Family day vol. 2” u Visokom

U organizaciji NVO “Setup” Visoko, u nedjelju je na šetalištu “Sicilija” realizovan drugi po redu “Family day”. Uz druženje i radne aktivnosti, vršeno je uređenje ovog poznatog visočkog lokaliteta, a sve sa ciljem da on bude što pristupačniji stanovnicima Visokog, ali i turistima koji posjećuju ovaj grad. Iz NVO “Setup” se zahvaljuju sugrađanima koji su se odazvali na radnu akciju, kao i sponzorima koji su ih podržali. U nastavku možete pogledati photo intermezzo sastavljen od fotografija koje su preuzete sa FB stranica “Setup” i “Park Ravne 2”.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE