Lokalne TemeOdržano klupsko takmičenje SRK "Visoko"

Održano klupsko takmičenje SRK “Visoko”

U nedjelju je na rijeci Fojnici u Visokom, staza “Sicilija”, održano klupsko takmičenje SRK “Visoko” Visoko u disciplini “Ulov ribe udicom na plovak” za sve kategorije, a nakon tri sata takmičenja ostvareni su sljedeči rezulatati:

Kategorija: Kadeti
1. mjesto Fazlić Davud 690 poena
2. mjesto Telalagić Emir 1.0 poen

Kategorija:Juniori
1. mjesto Mostić Amar 5.170 poena
2. mjesto Gurdić Munib 3.295 poena

Kategorija: Seniori
1. mjesto Koljenović Emir 7.180 poena
2. mjesto Aščalić Adin 2.495 poena
3. mjesto Bašić Semir 1.910 poena

“Majstor staze je Koljenović Emir sa 7.180 poena. Vrijeme je bilo dobro za ribolov, ukupno ulovljeno 24 kg ribe, a najuspješnijim takmičarima uručene su medalje, diplome i pehar za majstora staze. Organizator se potrudio da sve prođe u najboljem redu, a gledaoci su istinski mogli uživati u majstorijama ribolovaca”, poručili su iz Takmičarske komisije.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE