Lokalne TemeKultura(VIDEO) Manifestacija "Dani Zaima Muzaferije" kroz fotografije

(VIDEO) Manifestacija “Dani Zaima Muzaferije” kroz fotografije

Predstavom za djecu “Ako pčele odu” Pozorišta mladih Sarajevo, a koja je odigrana u utorak u Kulturnom centru Altindag u Visokom, završeno je 19. izdanje manifestacije “Dani Zaima Muzaferije” (podsjećamo, svi zainteresovani će izložbu slika Mice Todorović moći pogledati do 4. decembra u Zavičajnom muzeju u Visokom). Sigurni smo da je publika zadovoljna svim sadržajima koje je manifestacija ponudila ove godine, a mi vam ovoga puta donosimo pogled na Dane Zaima Muzaferije kroz video sastavljen od oficijelnih fotografija napravljenih na svim događajima od 23. do 29. novembra ove godine.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE