Lokalne Teme(VIDEO) Magične fotografije Adnana Koljenovića iz Visokog

(VIDEO) Magične fotografije Adnana Koljenovića iz Visokog

Adnan Koljenović iz Visokog javnosti je poznat kao izvanredan interpretator sevdalinki, a prije nekoliko godina učestvovao je i na muzičkom takmičenju organizovanom u Sarajevu, gdje je pobrao simpatije mnogih. Pored toga, godinama je radio kao kamerman i montažer na visočkoj Televiziji “Vi-Net”, da bi nakon toga prešao na TV “Hayat” gdje uspješno obavlja posao kamermana. Kao hobi, voli da se bavi fotografisanjem, a ono što “uslika” zaista zaslužuje i da bude javno objavljeno. U nastavku možete pogledati video sastavljen od 100 fotografija čiji je autor upravo Adnan Koljenović. Uživajte!

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE