Lokalne Teme(VIDEO) Frenkie objavio pjesmu "Danima", Visočani dio ekipe koja je radila...

(VIDEO) Frenkie objavio pjesmu “Danima”, Visočani dio ekipe koja je radila spot

Frenkie je objavio spot za pjesmu “Danima” s novog albuma “Dunya”. Spot su realizirali studenti master studija za grafički dizajn multimediju na Internacionalnom Burch Univerzitetu u Sarajevu.

“Uvijek mi je drago raditi sa mladim ljudima pa je tako i ova saradnja sa studentima velika inspiracija. Zajedno smo snimili tri spota koji čine jednu cjelinu. Vjerujem da će gledaoci osjetiti dobru energiju koju smo imali na snimanju i da će video dodatno naglasiti i nadopuniti poruku pjesme”, poručio je Frenkie.

U snimanju spota je učestvovala velika ekipa: Jasmina Pinjić, Ismar Begtašević, Esad Zečević, Azra Selimović, Ali Mašić, Mirela Alagić, Medina Pervan i Merima Pirija, dok su mentori bili profesor Dženan Medanović, profesor Ljubomir Todorović, a dron operateri bili su Nedžad Spahalić i Aid Vehabović.

U spotu se pojavljuje ekipa cirkusa Coloseum, koji su ustupili svoju pozornicu i akrobate. Tekst za pjesmu potpisuje Frenkie, dok je za muziku bio zadužen Tihomir Radić Toshi.

Visoko.co.ba/Klix


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE