Lokalne TemeKulturaDženan Hodžić u novoj pjesmi spojio organsku proizvodnju hrane i zdrav razvoj...

Dženan Hodžić u novoj pjesmi spojio organsku proizvodnju hrane i zdrav razvoj uma

Poznati bosanskohercegovački reper Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr. Zo, u petak, 17. novembra, objavit će spot za svoju novu pjesmu ”Organik”.

Njegov najnoviji muzički projekat donosi pjesmu koja ne samo što vas uvodi u svijet organske proizvodnje hrane, već i potiče razmišljanje o zdravom razvoju uma i karaktera.

– Ovaj projekat ima za cilj podsticanje razmišljanja o tome kako naša ishrana i svakodnevne odluke
utiču na naš razvoj kao ljudi – kratko je poručio Dženan Hodžić, alias Dr. Zo.

Muziku za ”Organik” komponovao je Midhat Uzejrović, a zajedno sa Hodžićem je radio i na
aranžmanu. Spot za pjesmu je snimljen pod vođstvom Midhata Uzejrovića i ekipe, uključujući asistenta Branislava Mirkovića i dron operatera Bojana Krajišnika.

Montaža, efekti i kolor korekcija bili su također rezultat truda Midhata Uzejrovića. Produkciju numere, kao i videospota potpisuje produkcija Unity Visoko. Izdavač je Hayat Production, uz podršku Asocijacije izvođača i svirača (AIS) Sarajevo.

Pjesma ”Organik”najavljuje novi album Dženana Hodžića, koji nosi istoimeni radni naslov ”Organik”.

Podsjetimo, Visočanin Dženan Hodžić dobro je poznat u muzičkom svijetu, ali i među
poljoprivrednicima. Ovaj inžinjer saobraćaja, reper i poljoprivrednik na estradi je poznat kao Dr. Zo.
Njegov zanimljiv životni put u film ”Pljuni u šake” je pretočio Tarik Hodžić, tvorac popularnog filma ”Scream for me Sarajevo”, dokumentarca o ratnom Sarajevu inspirisanog koncertom Brucea Dickinsona.

Visoko.co.ba/PR.com


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE