Lokalne TemeKultura(VIDEO) "Dani Zaima Muzaferije" kroz fotografije

(VIDEO) “Dani Zaima Muzaferije” kroz fotografije

Ispratili smo još jedno, 20. po redu, izdanje manifestacije “Dani Zaima Muzaferije” u Visokom. Manifestacije koja je u samom vrhu kulturnih dešavanja u BiH, ili kako to kaže predsjednik Udruženja “Ars Tragovi” Rasim Kadić, najbolja kulturna manifestacija nakon Sarajevo Film Festivala u glavnom gradu BiH. Ovoga puta nećemo govoriti o događajima, nego smo za vas, tradicionalno, pripremili video sa fotografijama koje su napravljene na ovogodišnjoj manifestaciji. Nadamo se da ćete uživati, a dodaćemo samo da su fotografije preuzete sa oficijelne facebook stranice “Dani Zaima Muzaferije”.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE