Lokalne TemeUpriličena manifestacija Dan otvorenih vrata visočkog Centra za djecu i odrasle osobe...

Upriličena manifestacija Dan otvorenih vrata visočkog Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama

Danas je JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona organizovao Dane otvorenih vrata 2019.

Prisutni su mogli uživati u bogatom programu kao što su: sportske igre i inkluzivna takmičenja, prodajno-izložbeni sajam (predstavljanje rada korisnika Ustanove), zabavni sadržaji (nastupi korisnika Centra i drugih učesnika, animatora, ritmička gimnastika, borilački sportovi, koncert i vatromet).

Također, gosti su imali priliku da obiđu i upoznaju se sa radom Poslovne jedinice Dnevni centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Visokom.

Kako je to izgledalo pogledajte na fotografijama koje smo pripremili za vas:

 

Visoko.co.ba/Redakcija


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE