NaslovnicaLokalne TemeU prostorijam...

U prostorijama JKP “Visoko“ održan radni sastanak sa predstavnicima firme Telemach

U prostorijama JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko održan je radni sastanak šefa Službe upraviteljstva Mirnesa Fatića, voditeljice direktne prodaje firme Telemach Satke Hasanović i direktorice Sandre Oprašić Kojić.

Na inicijativu Službe upraviteljstva obavezuje se firma Telemach da u narednom periodu izvrši kompletnu inventuru svih instalacija koje su realizovali prethodnih godina u objektima kolektivnog stanovanja na području grada Visoko. Zatim, da će izvršiti rekonstrukciju svoje mreže u stubištima i na krovovima, te sanirati sva ostećenja koja su do sada nastala na objektima kolektivnog stanovanja.

Također, dogovorena je realizacija postavljanja video nadzora na ulazima u objekte kolektivnog stanovanja u onim zgradama gdje je minimalno zastupljenost korisnika Telemach usluga 51%.

Na navedenom sastanku Služba upraviteljstva dala je prijedlog firmi Telemach da podrži projekat finansiranja proširenja video nadzora na saobraćajnice koje se nalaze oko objekata kolektivnog stanovanja u sljedećim naseljima: Naselje Luke, Novo Naselje, Dahirovac i Gornje Rosulje.

Realizacija navedenih radova sprovodi se već par godina od strane Grada Visoko i Policijske stanice Visoko, a sve sa ciljem veće bezbjednosti korisnika usluga Službe upraviteljstva u objektima kolektivnog stanovanja.

Visoko.co.ba/JKP Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.