Lokalne TemeU subotu proljetna akcija prikupljanja/odvoza krupnog i kabastog otpada

U subotu proljetna akcija prikupljanja/odvoza krupnog i kabastog otpada

Obavještavamo korisnike komunalnih usluga da će JKP “Visoko“ putem Službe za prikupljanje otpada, održavanje čistoće i zaštite na radu realizovati proljetnu akciju prikupljanja/odvoza krupnog i kabastog otpada na području Visokog.

Realizacija prikupljanja/odvoza krupnog i kabastog otpada planirana je za subotu – 27.04.2024. u terminu od 09:00 do 15:00 sati.

Pod krupnim, odnosno kabastim otpadom, podrazumijevaju se dijelovi ili komadi starog namještaja i pokućstva iz stambenih objekata.

Svi naši korisnici komunalnih usluga sa područja Grada Visoko koji žele da im bude izvršen odvoz kabastog otpada prije navedenog datuma trebaju telefonskim putem izvršiti prijavu za odvoz istog na sljedeće brojeve telefona: 032/733-183 ili 032/465-999.

Ukoliko se ne izvrši prijava, odvoz kabastog otpada neće moći biti realizovan.

Unaprijed se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju!

JKP Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE