NaslovnicaZDKSportU Brezanskom ...

U Brezanskom „Partizanu“ sjajan nastup biciklista

U veličanstvenoj atmosferi, uz učešće velikog broja takmičara i uz prisustvo brojnih ljubitelja biciklizma, u kultnom „Partizanu“ u sklopu obilježavanja 6.aprila – Dana općine Breza održano je takmičenje u biciklizmu. Zanimanje za ovaj sportski spektakl bilo je ogromno, djeca predškolskog i osnovnog školskog uzrasta su se odazvala u velikom broju a među njima najuspješniji su bili:

Predškolarci: Daris Ajanović i Zerina Kapetanović, Semir Numić i Amra Frljak, Mak Pašalić i Dania Omerhodžić.

Osnovci 1.-3. razred: Amar Rizvanović i Ilma Hasanspahić, Danijal Zelenturović i Dalia Memišević, Adin Šehović i Asja Avdukić

Osnovci 4.-6. razred: Husein Čolan i Sara Alikadić, Asim Bašić i Hana Muratović, Said Ganić i Sajra Bisić.

Osnovci 7.-9. razred: Muhamed Blažević i Naida Kaljun, Emin Bašić i Enis Jusić

Srednjoškolci: Eldar Jusić.Organizaor ovog izuzetno uspješnog takmičenja bilo je Udruženje pedagoga tjelesnog odgoja i sporta (UPTOS) Breza.

Realizaciju ovog sportskog projekta potpomogli su brojni sponzori i mnogobrojni roditelji učesnika takmičenja. Pokrovitelj manifestacije bila je općina Breza i općinski načelnik Vedad Jusić.

Rešad Mamela / Visoko.co.ba

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.