SportTyson potvrdio da je dogovorio novu borbu protiv Holyfielda

Tyson potvrdio da je dogovorio novu borbu protiv Holyfielda

Legendarni bokser Mike Tyson potvrdio je da će ponovo ući u ring, a rukavice će ukrstiti sa svojim starim rivalom.

Borit će se Tyson protiv Evandera Holyfielda. Pregovori su dugo trajali, u jednom trenutku se učinilo da su i propali, ali ova dva legendarna boksera ćemo ipak gledati opet u ringu jednog protiv drugog.

“Samo želim da svi znaju, borba između mene i Holyfielda i dalje traje. On je skroman čovjek, znam to. I on je Božji čovjek, ali i ja sam Božji čovjek. I slušajte, bit ću uspješan 29. maja”, poručio je Tyson, potvrdivši da će se borba održati u Miamiju.

Biće to treći njihov okršaj. Holyfield je slavio 1996. godine u prvoj njihovoj međusobnoj borbi, a godinu poslije desila se borba koja će se još dugo pamtiti, borba u kojoj je Tyson odgrizao uho Evanderu.

Holyfield trenutno ima čak 58 godina, a Tyson je četiri mlađi.

Visoko.co.ba/vijesti.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE