Treću godinu zaredom džemat Gornje Moštre organizira “Sportske igre mladih”

Već treću godinu zaredom džemat Gornje Moštre organizira svojevrsno sportsko takmičenje za djecu i mlade pod nazivom “Sportske igre mladih Gornje Moštre”.

Riječ je o takmičenju u okviru kojeg se mladi nadmeću u nekoliko različitih sportskih disciplina, među kojima su kros, nogomet, košarka i streljaštvo, a na kraju organizatori za sve priređuju druženje i roštilj.

Za najbolje takmičare u svim disciplinama obezbijeđene su vrijedne nagrade, a ove godine “Sportske igre mladih 2019/20 Gornje Moštre” bit će održane u nedjelju, 25. augusta u naselju Gornje Moštre.

 

Visoko.co.ba/Džemat Gornje Moštre

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.