Lokalne TemeSportTreću godinu zaredom džemat Gornje Moštre organizira "Sportske igre mladih"

Treću godinu zaredom džemat Gornje Moštre organizira “Sportske igre mladih”

Već treću godinu zaredom džemat Gornje Moštre organizira svojevrsno sportsko takmičenje za djecu i mlade pod nazivom “Sportske igre mladih Gornje Moštre”.

Riječ je o takmičenju u okviru kojeg se mladi nadmeću u nekoliko različitih sportskih disciplina, među kojima su kros, nogomet, košarka i streljaštvo, a na kraju organizatori za sve priređuju druženje i roštilj.

Za najbolje takmičare u svim disciplinama obezbijeđene su vrijedne nagrade, a ove godine “Sportske igre mladih 2019/20 Gornje Moštre” bit će održane u nedjelju, 25. augusta u naselju Gornje Moštre.

 

Visoko.co.ba/Džemat Gornje Moštre


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE