TKD Bosna održao prezentaciju taekwondoa

Dana 23.09.2022. godine, u OŠ Mula Mustafa Bašeskije, Donje Moštre Visoko, održana je prezentacija taekwondo olimpijske discipline u I i II smjeni učenicima škole. Prezentaciju su izveli članovi Demo tima TKD Kolektiva Bosna. U sklopu prezentacije izvršen je upis za nove članove za sekciju Moštre i Muhašinovići. Za I smjenu prezentacija je održana u 09.30 h, dok je prezentacija za II smjeni održana u 14.00 h uz mnoštvo učenika škole tj. školaraca koji su pogledali prezentaciju a nadamo se da će se i priključiti našem TKD Kolektivu Bosna!

Prvi trening koji će se održati poslije prezentacije je sutra 24.09.2022. godine, u 18.00 h u sali Islamskog centra Šareni Hanovi – Moštre a treninzi će se održavati srijedom i subotom od 18.00 h i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe u ovoj sekciji, da dođu i pridruže se našim članovima.

Zahvaljujemo se upravi škole Mula Mustafa Bašeskije Donje Moštre, Visoko koji su nam odobrili termin i prostor za održavanje prezentacije, a direktorici škole uručena je prigodna zahvalnica za podršku koju nesebično daje našem Kolektivu.

Treninzi su subotom i srijedom od 18.00 h u sali Islamskog centra Šareni Hanovi Moštre.

Idemo više, bolje i jače!

TKD Kolektiv Bosna

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.