Lokalne TemePotpuno saniran lokalni put Arnautovići - Poriječani - Moštre

Potpuno saniran lokalni put Arnautovići – Poriječani – Moštre

Asfaltiranjem dijela puta u Arnautovićima prije mosta za Muliće, zatim i dijela puta za skretanje u Bosniće, zvanično je završena sanacija puta na dionici Arnautovići – Poriječani koja je po prvi put od svog nastanka proširena i utegnuta. Pomenuti putni pravac koristi veliki broj naših građana zbog velikog broja naselja koja gravitiraju ovoj saobraćajnici.

Također, podsjećamo da je prošle godine saniran put od džamije u Donjem Moštru do prelaza željezničke pruge uz proširenje raskrsnice “kod špigle”, čime je u potpunosti osigurana adekvatna i uređena zaobilaznica za regionalni put Visoko – Moštre.

Ukupna vrijednost svih navedenih radova iznosila je cca 750.000,00 KM. Radimo i gradimo, povezujemo i širimo, pametno i sigurno!

Visoko.co.ba/Gradska uprava Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE