Lokalne TemePolitikaTarik Halilović (SDP): Građani traže hitno saniranje stepenica na Hadžijinoj Vodi i...

Tarik Halilović (SDP): Građani traže hitno saniranje stepenica na Hadžijinoj Vodi i ulice ispod Doma zdravlja

Na današnjoj sjednici gradskog vijeća Grada Visoko Tarik Halilović, najaktivniji gradski vijećnik je podnio pitanje i inicijativu na zahtjev građana, a vezane za sanaciju i rad na stepeništu u pješačkom prolazu u naselju Hadžijina voda te za sanaciju svih ulica u naselju Luke sa naglaskom ulice VIII koja prolazi ispod Doma zdravlja.

Inače, ovo je tema o kojoj je visočka javnost značajno govorila u proteklih nekoliko dana te nam upravo zbog toga nadu daje da i dalje postoje politički akteri koji osluškuju i prate želje, potrebe i stavove naroda.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE