SportBorilački sportoviSve spremno za Noć Guinnessovih i svjetskih rekorda u Visokom

Sve spremno za Noć Guinnessovih i svjetskih rekorda u Visokom

Sa zadovoljstvom obavještavamo javnost, sve naše članove i takmičare, prijatelje i simpatizere Taekwondo kolektiva „Bosna“ Visoko, kao i sve klubove Taekwondo saveza BiH, da je sve spremno za održavanje Državnog Taekwondo prvenstva BiH 2015. i spektakularnog događaja „Noć Ginisovih i svjetskih rekorda“, koji će se održati u subotu, 25. 04. 2015. godine, u Kulturno-sportskom centru „Mladost“ Visoko.

Na ovo Državno prvenstvo prijavljen je, do sada, rekordan broj takmičara iz cijele BiH. Zvanično je prijavljeno 712 takmičara iz 24 kluba.

Pozivamo sve zainteresovane građane, sportiste i ljubitelje sporta da posjete ovo takmičenje, koje će trajati tokom cijelog dana, a čije otvaranje je najavljeno za 09:00 sati ujutro, dok će takmičarski dan biti zatvoren proglašenjem pobjednika u 18:45 sati, nakon čega slijedi Noć Ginisovih i svjetskih rekorda od 19:00 sati.

Ulaz je slobodan.

DOBRO NAM DOŠLI!

 

Program cijele manifestacije
Program cijele manifestacije

 

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE