Lokalne TemeRK "Bosna Visoko Ekoenergija": Zbog čega nema grijanja u KSC "Mladost"?

RK “Bosna Visoko Ekoenergija”: Zbog čega nema grijanja u KSC “Mladost”?

Na inicijativu igrača, trenera, roditelja dječaka koji treniraju u KSC “Mladost”, članova Upravnog odbora tražimo obrazloženje: zbog čega nema grijanja u KSC “Mladost”?

Obavještavamo vas da za potrebe sporta u ovoj sezoni grijanja ni jedan dan dvorana nije imala aktivno grijanje?! Također, podsjećamo vas da ste pregrijavali dvoranu za vrijeme Malonogometnog turnira, a nakon njegovog završetka ste ga odmah ugasili. Ova konstatacija otvara niz pitanja na koje ste dužni podnijeti izvještaj i nama i javnosti.

S tim u vezi, tražimo da nas obavijestite da li će od prvog dana nove godine biti grijanja u dvorani, jer ćemo u ovisnosti od vaših informacija organizovati naše aktivnosti sa svim selekcijama, a prije svega obavijestiti roditelje o eventualnom i privremenom prestanku djelovanja omladinskih ekipa?


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE