NaslovnicaLokalne TemeSjajan koncer...

Sjajan koncert bh. dive Hanke Paldum

Diva sevdalinke i bosanske muzike Hanka Paldum održala je koncert za nezaborav u prelijepom Arheološko-turističkom parku “Ravne 2” u Visokom u subotu 16. jula 2022.
Hanka je kombinacijom svojih starijih i novih pjesama razgalila publiku koja se te noći okupila u velikom broju na Vremeplovu oko obje fontane, u i oko ružičnjaka i parka cvijeća, na klupama u šumici… Divno ljetno veče, sjajan razglas i osvjetljenje, a prije svega energični umjetnički izražaj kraljice sevdaha, donijeli su osmjeh na licima prisutnih koji su bili iz čitavog regiona.

Ovo je bio poklon Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ gostima i još jednom prilikom je potvrđeno da je u životu najvažnije davati drugima i zajednici.

Visoko.co.ba/Semir Osmanagić

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.