Lokalne TemeSidik Šabanović poslao važnu i iskrenu poruku svima: Dragi moji Visočani...

Sidik Šabanović poslao važnu i iskrenu poruku svima: Dragi moji Visočani…

Sidik Šabanović, Visočanin koji je svojim maestralnim pjevanjem osvojio srca publike u ovogodišnjem izdanju velikog regionalnog takmičenja Zvezde Granda, večeras će nastupiti u finalu.

Šabanović je putem svog Facebook profila uputio važnu poruku svim Visočanima i građanima Bosne i Hercegovine.

“Dragi moji Visočani, i svi moji Bosanci i Hercegovci, želim svima da se od srca zahvalim na podršci koju sam dobijao od vas tokom cijelog takmičenja. Ono što je bilo do mene i što sam ja mogao odraditi, ja sam odradio u ovih 13 krugova takmičenja, konačan rezultat je u vašim rukama! A sada je došlo vrijeme da vas zamolim da dijelite ovu objavu i da u finalnoj noći Zvezde Granda glasate za mene, na način da u SMS poruci kucate broj 11 na broj države iz koje glasate,” poručio je Šabanović.

Podsjećamo, program ovogodišnje manifestacije Dana kulture i sporta “Visočko ljeto 2024” dogovoren je i popunjen još prije šest mjeseci, a imena izvođača će uskoro biti ozvaničena. Međutim, zbog izuzetnog uspjeha Sidika Šabanovića u Zvezdama Granda, organizatori su odlučili da će Šabanović nastupiti na Visočkom ljetu.

Visočanin Sidik Šabanović finalista “Zvezda Granda” nastupit će na “Visočkom ljetu 2024”

Dani kulture i sporta “Visočko ljeto 2024” će se održati od 21. do 25. jula, dok će manifestacija ove godine završiti solističkim koncertom Sidika Šabanovića 26. jula. Nakon toga, počinju Dani trgovine ili nadaleko poznati “Visočki vašar”.

Visoko.co.ba / Redakcija


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE