SBiH Visoko: Kurs programiranja finaliziran, nastavljamo sa edukativnim sadržajima

Posljednji čas prvog ciklusa kursa osnovaprogramiranja, u organizaciji GO Stranke Za Bosnu iHercegovinu Visoko, je održan prošle sedmice.

“Nakon osam sedmica ovog veoma korisnog edukativnog programa, možemo s punim pravom reći da je isti bio pun pogodak za naše polaznike,” rekao je Eldin Ganić, predsjednik SBiH Visoko u zvaničnom saopćenju.

 

Punog srca kažem da smo ponosni na naših dvadesetak budućih Visočkih programera, polaznika ovog prvog ciklusa obuke, koji su odvojili svoje vrijeme, bili redovni na časovima, te pokazali zavidan nivo znanja i usvajanja novih metoda rada.“

Stranka Za Bosnu i Hercegovinu Visoko će i u narednom periodu nastaviti sa edukativnim sadržajima.

U planu su besplatni kurs engleskog jezika za osobe 30+ godina kao i kurs fotografije.

Čitatelji našeg portala će biti blagovremeno obaviješteni o početku navedenih edukativnih programa.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.