Samo jedan pogled u prošlost određuje glas za budućnost

12.09.2018. godine posjetili smo Kološiće.

U razgovoru s građanima ovog lijepog kraja predstavili smo kandidate SDA Visoko za sve nivoe vlasti, a posebno ističući značaj izbora gosp. Šefik Džaferovića za bošnjačkom člana Predsjedništva.

Istaknuto je i da od svog postanka do danas SDA kontinuirano dokazuje svoju sposobnost za vođenje pozitivnih procesa koji doprinose stabilnosti i razvoju cijele Bosne i Hercegovine, kao i spremnost da nudi najbolje i najzrelije odgovore na najteža pitanja te donosi rješenja prihvatljiva za sve narode i građane naše zemlje.

Upravo zbog toga, SDA ima pravo i obavezu da od svojih građana-birača zatraži najsnažniju podršku, koja će joj nakon izbora 2018. godine osigurati pobjednički izborni kapacitet i legitimitet te odlučujuću ulogu na svim nivoima vlasti.

Poslije interaktivne tribine, organizovano je ugodno druženje.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.