ZDKRusmir Isak: Isplaćena jednokratna pomoć svim zaposlenicima KPZ Zenica u iznosu od...

Rusmir Isak: Isplaćena jednokratna pomoć svim zaposlenicima KPZ Zenica u iznosu od 1260 KM

U skladu s postignutim uspjesima i ostvarenim uštedama pod novom upravom, Kazneno-popravni zavod Zenica dodijelio je svim uposlenicima jednokratnu pomoć u iznisu od 1260 KM. Ova finansijska podrška ima za cilj ublažavanje posljedica inflacije i rasta troškova života.

Rusmir Isak, direktor KPZ Zenica, istakao je da će se dodatna sredstva izdvojiti za unapređenje sigurnosti i uslova za zatvorenike i osoblje.

“Isplatili smo jednokratnu pomoć od 1260 KM svim zaposlenicima, vjerujem da će im to olakšati život u ovim izazovnim vremenima. Upravljamo ustanovom s čvrstom, ali pravednom rukom, brinući se maksimalno o osuđenicima i osoblju. U idućem razdoblju očekuju nas važni projekti za poboljšanje sigurnosti i svih aspekata unutar zavoda”, zaključio je Isak.

Ova inicijativa predstavlja posvećenost podršci osoblju zavoda i pružanju dodatne finansijske stabilnosti u teškim vremenima.

Zenicablog.com / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE