ZanimljivostiNauka i tehnologijaRenderi u potpunosti otkrili izgled mobitela Motorola Edge 20, Edge 20 Pro...

Renderi u potpunosti otkrili izgled mobitela Motorola Edge 20, Edge 20 Pro i Edge 20 Lite

Motorola će 5. augusta predstaviti tri nova smartphonea, a njihov izgled su u potpunosti otkrili novi renderi.

Radi se o modelima Motorola Edge 20, Edge 20 Pro i Edge 20 Lite, koji na predstavljanju neće imati čime iznenaditi javnost.

Na renderima s vidi da sva tri modela imaju tri stražnje kamere, ali i drugačiji dizanjn te drugačije senzore i sočiva.

Motorola Edge 20 Lite ima kockasti modul s tri okrugle kamere. Senzor za otisak prsta je integrisan u dugme za uključivanje uređaja. Kao ekran će poslužiti LCD panel na čijem centralnom gornjem dijelu se nalazi selfie kamera.

Moto Edge 20 je dobio tri stražnje kamere u vertikalnoj formaciji, dok je sa strane dvostruka LED bljeskalica.

Moto Edge 20 Pro je flagship u ovoj seriji te posjeduje periskopsku kameru iznad dvije kamere, vjerovatno glavne od 108 MP i ultraširoke. Dugme za uključivanje uređaja je ravno, baš kao i u slučaju standardnog modela.

Sva tri uređaja koriste Android 11 te podržavaju 30W brzo punjenje. Stražnji paneli su napravljeni od plastike koja izgleda kao staklo, a Edge 20 pro verzija će imati i Blue Vegan Leather opciju koja će olakšati rukovanje uređajem te će izgledati bolje s obzirom na to da neće biti sjajna i reflektivna.

 

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE