Lokalne TemeNegativno VisokoReagovanja / Sramota u Taukčićima (FOTO)

Reagovanja / Sramota u Taukčićima (FOTO)

Na našu adresu stiglo je reagovanje i fotografije mještana sela Taukčiće gdje nam ukazuju na lošu ekološku situaciju, nebrigu Savjeta MZ i nikakvu reakciju Gradske uprave.

”Meni stvarno smeta ovo stanje, koju god incijativu ili kritiku uputim samo dobijem kontra napad. Navodno ime većih prioriteta tipa asfaltiranje, ulična rasvjeta i za to treba pomoć Grada, međutim ima stvari za koje odgovornost snosi i Mjesna zajednica, a to je upravo ovo što smo Vam poslali na fotografijama.” – kaže za Visoko.co.ba jedna mještanka.

Drugi i veći problem od smeća mještana ove mjesne zajednice je kanalizacija. Kako nam nadalje pišu samo su cijevi izvađene i ostavljene a dok druge nisu postavljene, samim tim kanalizacija nije zatvorena i kao takva nesnošljivo smrdi. Tu je i molba da se uradi osvjetljenje u pješačkom propustu na što su se svi oglušili. Sramota je i da se ništa ne ulaže u održavanje spomen obilježja za što je predviđeno mizernih 50KM.

Ova zaboravljena visočka Mjesna zajednica čak nama ni prostorije.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE