NaslovnicaLokalne TemeRadionica za ...

Radionica za političarke u Galeriji Likum u Visokom

U cilju osnaženja komunikacije političarki s građanima planirana je radionica jačanja kapaciteta političarki za javni nastup. Radionica će biti održana 23.04.2015. (četvrtak) sa početkom u 17:00 sati u Galeriji Likum u Visokom u okviru projekta „Ženski politički forum“ kog implementira UG „Alternative“ Kakanj. Projekat podržava američka ambasada u BiH.

Pozivamo sve zainteresirane političarke iz općinskih organizacija SDA, SDP, SBB, A –SDA, BPS, Naše stranke, Demokratske fronte, Narodne stranke Radom za boljitak te nezavisne kandidatkinje ali i druge političarke da prisustvuju radionici.

Radionica je, osim razmjene iskustava i međusobnog upoznavanja političarki namijenjena identifikaciji potreba i definiranju tema za buduće radionice ukoliko se ukaže potreba za njima. Poseban je naglasak na informiranju o korištenju web ženskog političkog foruma i definiranju tema za javnu debatu – tema za koje su najviše zainteresirani građani.

Drage naše političarke vaše prijave očekujemo na e-mail: alternative@bih.net. i tel. 556 288 ili mob. 061 189 28

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.