Lokalne TemeRadionica za političarke u Galeriji Likum u Visokom

Radionica za političarke u Galeriji Likum u Visokom

U cilju osnaženja komunikacije političarki s građanima planirana je radionica jačanja kapaciteta političarki za javni nastup. Radionica će biti održana 23.04.2015. (četvrtak) sa početkom u 17:00 sati u Galeriji Likum u Visokom u okviru projekta „Ženski politički forum“ kog implementira UG „Alternative“ Kakanj. Projekat podržava američka ambasada u BiH.

Pozivamo sve zainteresirane političarke iz općinskih organizacija SDA, SDP, SBB, A –SDA, BPS, Naše stranke, Demokratske fronte, Narodne stranke Radom za boljitak te nezavisne kandidatkinje ali i druge političarke da prisustvuju radionici.

Radionica je, osim razmjene iskustava i međusobnog upoznavanja političarki namijenjena identifikaciji potreba i definiranju tema za buduće radionice ukoliko se ukaže potreba za njima. Poseban je naglasak na informiranju o korištenju web ženskog političkog foruma i definiranju tema za javnu debatu – tema za koje su najviše zainteresirani građani.

Drage naše političarke vaše prijave očekujemo na e-mail: alternative@bih.net. i tel. 556 288 ili mob. 061 189 28


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE