NaslovnicaLokalne TemeProlongiran k...

Prolongiran koncert u parku “Ravne 2”

Iz Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” obavještavaju da se zbog najavljenog grmljavinskog nevremena od ponedjeljka 8. avgusta 2022. do četvrtka 11. avgusta, odgađa koncert Saše Matića predviđen za srijedu 10. augusta. Novi termin je nedjelja, 14. avgust 2022. kada se očekuje sunčano i lijepo vrijeme s dnevnim temperaturama od 30 stepeni, a večernjim do 20 stepeni.

Fiskalne karte su već u prodaji i mogu se nabaviti na blagajni privrednog društva ‘Bosanske piramide d.o.o.’ ispred ulaza u tunele Ravne. Posjetioci koji su već kupili karte a ne odgovara im termin, mogu dobiti novac natrag na blagajni.

Početak koncerta je u 20 sati. Cijena ulaznica je 10 KM. Djeca do deset godina mogu ući besplatno. Koncert će biti održan u prelijepom parku “Ravne 2” u Visokom.
Koncert će obezbjeđivati agencija ‘Securitas’. Na ulazu u park će se vršiti pregled lica. Unošenje oružja i oštrih predmeta je zabranjeno. Prilazni put parku će biti zatvoren. Također, park će biti ispražnjen od posjetilaca u 18:00 sati tog dana.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.